Find en psykolog i København med fair priser

I byen er der rigtig mange muligheder, hvis man gerne vil købe ting. Der er altid mindst fem forskellige grønthandlere, ti forskellige tandlæger og alle mulige andre tilbud tilgængelige. Når det kommer til behandlinger og lignende handler det ofte ikke så meget om at finde den billigste, men om at finde den rigtige, til den rigtige pris. Man ønsker sig god behandling hos tandlægen, men har ikke mulighed for at betale hvad som helst. Når det kommer til psykologer i København, kan det være svært at spørge til prisen, for hvordan kan man egentligt vurdere, hvad en fair pris er? Hvad er en god timepris på dit mentale helbred og velvære? Her er en lille gennemgang af prisen på en psykolog i København.

Psykolog

Lægehenvisning

Med en lægehenvisning i hånden, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring. Her er tale om næsten 400 kr. til første samtale og derefter omkring 300 kr. til hver time. Med en lægehenvisning koster en time hos en psykolog således et sted imellem 700 kr. og 1.000 kr. for den, som modtager behandlingen. Man kan få henvisning fra en læge, hvis det vurderes at man har været udsat for overgreb såsom overfald, seksuelt overfald eller røveri. Det kan også være hvis man har lidt et stort tab ved eksempelvis at have fået en abort, have mistet et barn eller en pårørende.  Ligeledes gives lægehenvisningen hvis det skønnes at man har fået en let depression, eller har angst- eller tvangslidelser såsom OCD eller generaliseret angst.  En henvisning får man hos lægen, blot ved at forklare behovet, hvorefter lægen vil give henvisningen, og muligvis også en anbefaling til, hvilken psykolog der eventuelt kunne passe.

Psykologen

Det er helt op til dig, hvilken psykolog du vil til. Har du fået en henvisning, kan det dog være begrænset hvilke du kan vælge.  Når du skal finde en psykolog i København kan du starte med at kigge i dit område. Bor du på Frederiksberg kan du sikkert sagtens finde en psykolog her, også selv om du har krav til pris og eventuelt også gerne vil have én, som du har lyst til at se. Det er ok, at være kræsen med hvilken man vælger. Det kan være meget individuelt hvem man har lyst til at dele sine problemer og udfordringer med. Derfor kan det være en god idé at tage en snak med psykologen før man endeligt vælger, at dette er ens psykolog.

Psykologisk Praksis v/ Susanne Scherff
Falkoner Allé 63
2000 Frederiksberg
Tlf: 28 81 90 96