Kvit cigaretterne med hypnose

Det er svært at stoppe med at ryge. Der er utrolig mange metoder og behandlinger, der garanterer, at de kan hjælpe dig med at kvitte cigaretterne. Folk der forsøger at stoppe med at ryge, er ligesom folk, der forsøger at tabe sig. De har som regel prøvet et væld af forskellige kurer og behandlinger, som alle har været frugtesløse. De har mistet troen på, at det kan lade sig gøre, og har affundet sig med, at det nok aldrig kommer til at ske. Denne artikel handler om endnu en behandling, men én, som er anderledes end de andre, fordi den i bund og grund handler om at transformere den måde, du tænker på din vane, og håndterer idéen om at stoppe, frem for at fokusere på at stoppe. Hypnoterapi kan hjælpe dig med at lære at håndtere det afsavn, der kommer af at stoppe en specifik vane, som måske er associeret med glæde eller socialt samvær. Hypnoterapi arbejder med det interne respons til ekstern stimuli.

Rygestop

Find en dygtig hypnoterapeut

Terapien fungerer bedst, hvis du for det første gerne vil stoppe, og for det andet stoler på din terapeut. Der er rigtig mange små klinikker rundt om i landet. Du kan sagtens finde et par forskellige terapeuter som specialiserer sig i rygestop i eksempelvis Odense, København eller Århus og tage en indledende snak med dem alle. Herefter kan du vælge den, du føler dig mest komfortabel med, så du kan sikre dig den bedste behandling.

Arbejdet med at blive røgfri

Når mange behandlinger, der lover rygestop ikke virker, så er det fordi man udfører behandlingen, men ikke forventer at der skal være noget ubehag, eller noget arbejde involveret. Det er ikke sjovt at holde op med at ryge, og det er ikke rart, heller ikke med hypnose. Hypnosen kan understøtte din kamp for at blive røgfri, således at det bliver nemmere, men det kan ikke fjerne den fysiske afhængighed. Den klinik for hypnoterapi du finder i Odense, bør ikke love dig, at denne kan gøre dig røgfri for evigt. Find en terapeut som kan støtte dig i dit ønske om at blive røgfri, og snakke med dig om de svære ting, der følger med.

Det du søger, er et tankemønster som en ikke-ryger. Folk der ikke ryger har ofte svært ved at forstå, hvorfor man overhovedet vil ryge. De har ikke vanen i fingrene og heller ikke vanen i hovedet.

C-hypnose
Bækvænget 6
5853 Ørbæk
Tlf: 28 57 20 52