Styrk dit parforhold med parterapi

Parforhold er ikke altid en dans på roser. Midt i hverdagens stress og jag kan det være nemt at glemme hinanden, når travle dage med arbejde, indkøb, madlavning og børn suger energien ud af én. Mange falder for vanens magt og begynder at tage deres partner og parforhold for givet, og efter år hvor man har kørt på for lavt kærlighedsblus kan det være svært at finde gnisten. På dette tidspunkt vælger mange at trække stikket og afslutte forholdet. Måske fristet af nye og spændende muligheder til diverse firmafester og julefrokoster. Men nogle når at standse op i tide, fordi de midt i sliddet og skænderierne stadig kan huske de gode stunder og synes, at kærligheden er værd at kæmpe for.

parterapi

Professionel hjælp kan være løsningen

Når man som par først er kommet til det punkt, hvor man er villig til at gøre en indsats for at få forholdet til at køre på skinner igen, er næste skridt ofte at erkende, at man ikke kan gøre det alene. Hvis dit parforhold ikke er blevet plejet og har gået for lud og koldt vand i mange år, er det ikke sikkert, at du og din partner kan klare skærene uden professionel hjælp. Heldigvis findes der dygtige parterapeuter, der står klar med værktøjskassen fyldt med rådgivning og øvelser, der skal skabe mere nærhed og bedre kommunikation i jeres forhold. Måske har den fysiske del af forholdet haltet længe, til frustration for jer begge? En sexolog kan hjælpe jer med at finde gnisten igen.

Find den rigtige terapeut i dit nærområde

Når du og din partner først har besluttet, at I vil gå i terapi, er næste skridt at finde en god parterapeut i dit nærområde. I København er udbuddet stort, mens det måske kan være lidt sværere at finde en dygtig sexolog i Odense. Siden Joan Ørting blev kendt for at slå et slag for god sex i parforholdet, er der dog flere terapeuter, der har gjort sexologi til en fast del af deres praksis. Derfor vil du også kunne finde tilbud om parterapi i Odense, hvor terapeuten også er uddannet sexolog. Det vigtigste er dog, at du og din partner er enige om at tage tid ud af kalenderen til at fokusere på at reparere jeres parforhold. Når I først er indforståede med, at I selv skal gøre den største indsats, er I godt rustet til at finde en god parterapeut.

Terapi Fyn
Wichmandsgade 11, 1.sal, baghuset C,
5000 Odense
Tlf: 71 23 70 71