Varigt rygestop med hypnose

Hvis du har prøvet at stoppe med at ryge, ved du at afhængigheden er mere end bare i dit hoved. Afhængigheden handler om mange ting i dit liv, men det er helt sikkert, at vanen og nikotinen har magten over dig, og derfor kan det være rigtig hårdt at få sig selv til at holde op. Mange konkluderer efter et par fejlede forsøg, at måske har de bare ikke lyst til at stoppe, måske ryger de af vilje frem for af vane.

Varigt rygestop med hypnose

Hypnose

Hypnose er ikke, som mange ellers tror, en metode til at styre og manipulere folk til at gøre ting de ikke vil. Hypnose er en behandlingsform, hvor man foreslår det underbevidste, nye handlingsmønstre. Den person der bliver behandlet er bevidst under hele behandlingen, og har fuld kontrol over krop og tanker. Man kan vælge at acceptere hypnotisørens forslag eller lade være. Derfor er det så kraftfuldt til eksempelvis rygestop; det ændrer på den fundamentale måde man tænker over rygning og vanen på, helt nede i det underbevidste, frem for at prøve at ændre en vane i det bevidste. At det bevidste ikke kan få dig til at holde op med at ryge er nemt at se, hvis du har prøvet at stoppe før. Din bevidste hjerne ved godt, at det er skidt for dig, men din underbevidsthed bliver ved med at have lyst til smøgerne. For at ændre en vane der er i kroppen, er man nødt til at tale til den del af hjernen, der ikke kan forstå konsekvenser, der er mere end fem minutter væk.

Terapi, hjælp til stop og rådgivning

Der findes mange forskellige behandlinger, både gratis og betalte, som kan rådgive og støtte dig, hvis du vil stoppe. Disse er ofte ikke særligt effektive, fordi de fortæller dig det, du allerede ved; det er farligt at ryge osv. Støtten er derfor bedst, efter du er stoppet, og blot skal holde det ved lige.

Hvis du har besluttet dig for at stoppe, har du sikkert rigtig gode grunde til det. Hvad enten det er, at du vil være et godt forbillede for dine børn, at du vil nedsætte din risiko for cancer eller hvis du bare gerne vil have friskere ånde og være fri for afhængigheden, så vil det helt sikkert være svært at stoppe, og fristende at starte igen. Derfor har du brug for en hypnotisør til rygestop, samt hjælp og støtte, så du kan få et varigt rygestop

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V