Hvorfor bør jeg overveje kranio sakral terapi?

Der eksisterer mange forskellige former for kropsterapi, hvilket kan gøre det svært at udvælge den rette form. Alle former for kropsterapi vil generelt altid have en gavnlig virkning på kroppen, men det er muligt at finde former for kropsterapi, som er særligt gavnlige til specifikke problemer. En af de terapiformer, der er i stand til at behandle specifikke problemer med kroppen, er den problemløsende kranio sakral terapi fx nær Århus, hvor der findes flere behandlere, som kan benytte denne terapiform.

fysirgisk-massage

Er kranio sakral den rette kropsterapi for mig?

Kranio sakral kropsterapi kan hjælpe dig, hvis ét eller flere af følgende problemer og symptomer opleves:

  • Fysiske problemer såsom piskesmæld, muskelspændinger, smerter i ryg og nakke, hovedpine, skæren tænder enten om natten eller over dagen samt problemer med ørerne.
  • Psykiske problemer såsom stress i enten korte perioder eller længerevarende perioder, angst, søvnproblemer, tilstande af chok, hormonelle forstyrrelser eller perioder med depression.

Der er stor sammenhæng mellem fysiske og psykiske problemer, og der vil derfor ofte opleves flere problemer på samme tid, da de påvirker hinanden. Det er af den grund vigtigt at få bearbejdet problemerne, så kroppen kommer i både fysisk og psykisk balance igen.

Hvad gør kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi har netop til formål at bearbejde både fysiske og psykiske problemer, så kroppen bliver velfungerende igen. Terapiformen er i stand til at aktivere kroppens systemer, så kroppen gradvist kan reparere sig selv. Under behandlingen vil der blandt andet blive trykket blidt på forskellige punkter på kroppen med henblik på at få aktiveret kroppens egne processer. Selvom trykket er blidt har det dog stadig en dybdegående effekt. På den måde er det muligt at få kroppen til at bearbejde problemerne hurtigt og således få brudt den onde cirkel, som ofte opstår på grund af den store sammenhæng mellem de fysiske og psykiske problemer.

Tvivl om behov for behandling?

Uden den store viden om de forskellige kropsterapiformer kan det være svært at vide, hvad der er netop er den rette behandlingsform. Der vil derfor foretages en samtale med henblik på at få et overblik over kroppens tilstand og hvilke problemer, som er til stede. Her vil der ofte også blive opdaget andre småproblemer, som kan medbehandles i samme omgang. Antallet af behandlinger afhænger af størrelsen af problemerne, og det anbefales at indgå i et længere forløb, hvis der er tale om større og længerevarende problemer. Der vil opnås en bedre velvære under selve behandlingen i takt med, at kroppen afspændes, men denne velvære vil også fortsætte et stykke tid efter behandlingen. Det er også muligt at supplere med andre behandlingsmetoder såsom forebyggende fysiurgisk massage fra Århus, som er i stand til at skabe yderligere balance i kroppen og på den måde forebygge mod kommende fysiske og psykiske problemer.

Aarhus Kropsterapi v/ Sylwia Christensen

Elkjærvej 36

8230 ÅBYHØJ

23 37 05 45