Kom de uønskede rynker til livs med botox

Rynker

Er dine første rynker så småt begyndt at indfinde sig, eller er bekymringsrynken efterhånden dit mest dominerende ansigtstræk? Hvis du er en af de mange, der dagligt tager et kig i spejlet og bander de uønskede linjer i panden langt væk, så kan botox meget vel være løsningen på dine udfordringer. Botox-injektioner er en utrolig populær behandling, der midlertidigt fjerner fine linjer og rynker, så du kan holde alderstegnene for døren og bevare et frisk, sundt og ungdommeligt udseende. Heldigvis findes der mange kosmetiske klinikker, der udbyder botox-behandlinger i København, som kan hjælpe dig med at opnå det rynkefrie og ungdommelige ansigt, du drømmer om.

Hvorfor får vi rynker? Og hvordan kan botox hjælpe?

Dit ansigt er konstant i bevægelse, hvad enten du smiler, griner eller viser ubehag. Disse bevægelser sker ved, at nerverne sender besked til musklerne om, at de skal trække sig sammen til for eksempel et smil, hvorved der opstår folder i huden. Disse folder vil, når du er ung og har en elastisk hud, blot trække sig sammen igen. Anderledes er det imidlertid, når du bliver ældre; hudens elasticitet mindskes, og folderne udvikler sig langsomt til mere permanente rynker. Et af de mest populære, billigste og mest smerteferie indgreb mod disse rynker er botox-behandlinger. Botox er det populære navn for den substans, der i fagsprog kaldes botulinum toxin. Botox har siden 1990’erne været et yndet middel til udglatning af rynker. Ved behandling går stoffet ind og forhindrer musklen i at trække sig sammen, da det forhindrer frigivelse af signalstoffet mellem muskel og nerve, hvorved rynkerne udglattes. Behandlingen varer normalt cirka 10 minutter og sker ved, at lægen injicerer botoxen med en tynd nål på et lokaliseret område. Botox er altså en smertefri og effektiv måde at komme rynkerne til livs på.

Botox-behandling foregår oftest på private klinikker og privathospitaler, hvor selve injektionen vil blive udført af en uddannet læge. Der findes en række af disse private og yderst kompetente klinikker, som tilbyder professionelle botox-behandlinger i KBH og omegn, som kan hjælpe dig med at bevare det ungdommelige udseende. En botox-behandling er en meget sikker, hurtig og effektiv metode til udglatning af rynker, hvis effekt holder i helt op til seks måneder. Den store effekt skyldes, at botoxen injiceres ind i et lille, afgrænset og lokaliseret område, hvor den arbejder direkte med de muskler, hvis sammentrækninger forårsager rynkerne.

 

Cerix ApS

Dronningens Tværgade 7, st.

København K

61616117