Øjenlågskirurgi – foryngelse om øjnene

Som årene går sætter alderen sit præg på huden, som langsomt mister sin elasticitet. På grund af den manglende elasticitet kommer der for meget muskelvæv, fedt og hud omkring øjnene, hvilket gør øjenlågene tunge og hængende samtidigt med, at der bliver skabt poser under øjnene. De tunge og hængende øjenlåg giver et sløvt og gammelt udtryk i resten af ansigtet, hvilket er synd. Det er ikke kun udseendet, det går ud over, da der i slemme tilfælde kan være mindsket synsfelt grundet det løse og tunge hud. Der er også risiko for røde og sviende øjne samt øget risiko for hovedpine.

Øjenlågsløft

Få et frist look igen

Med øjenlågskirurgi er det muligt at få forynget øjnene, så de ser unge ud igen. Det foregår gennem en øjenlågskorrektion ved hjælp af avanceret øjenlågskirurgi, der udføres af en erfaren øjenlæge fra Århus, som har et højt erfaringsniveau indenfor øjenlågskurgi. Det er et simpelt indgreb, som kun kræver lokalbedøvelse.Det er derfor muligt at gå direkte hjem efter operationen. Selve operationen er et indgreb på enten det øverste eller nederste øjenlåg. Det er også muligt at få opereret øvre og nedre øjenlåg på samme tid. Under operationen bliver det løse og overskydende hud fjernet. Med brug af nylonsutur til syning opnås et naturligt look med minimale ar. I samarbejde med øjenlægen vil der aftales hvilke øjenlåg, som bør opereres. Gennem en analyse af øjenlågene og området omkring øjnene vil der fokuseres på kendetegnene ved ansigtet, så operationen ikke ændrer mere end nødvendigt. Der er mange fordele ved kosmetiske operationer, men mange personer ønsker ikke at få udført kosmetiske operationer af frygt for, at resultatet ikke bliver, som ønsket. Øjenlågskirurgi er et simpelt indgreb, som blandt andet udføres af en specialiseret øjenlæge i København og i andre større byer i Danmark. Ved at blive opereret af en kompetent og erfaren øjenlæge er et succesfuldt resultat garanteret.

Både en fysisk og psykisk fordel

At få udført øjenlågskirurgi af tunge og posede øjenlåg er både til fysisk og psykisk gavn. Øjenlågskirurgien vil fjerne de fysiske problemer, som den slappe hud har medført. Derudover giver øjenlågskirurgien er frist look, hvilket kan medføre øget selvtillid og selvværd. Øjenlågskirurgi er blandt de populæreste kosmetiske operationer, da operationen er hurtig, simpel og giver et tilfredsstillende resultat. Operationen benyttes både mænd og kvinder, som ønsker at slippe af med detunge, trætte og posede øjne. Operation giver ikke kun en foryngelse af øjnene– den giver også en foryngelse af hele ansigtet, hvilket gavner både fysiskog psykisk.

Øjenlægernes Center

Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund

Haslegårdsvænget 18
8210 Aarhus V

Tlf: 44 44 40 40