Alternative behandlingsformer fremfor det danske sundhedsvæsen?

 

 

Akupunkturbehandling

Sygdomme kan ramme alle mennesker, og nogle gange er der tale om sygdomme som de danske læger endnu ikke kender behandlingen til. Andre gangehører man om patienter der er blevet fejlbehandlet, fejlmedicineret eller fejldiagnosticeret. Dette skyldes ikke, at lægerne i Danmark ikke er dygtige, for det er de, men det skyldes mest af alt, at de ikke må foreslå alternative behandlingsformer, som ikke har en videnskabelig påvist virkning.

 

Dermed ikke sagt at vi ikke har et fantastisk sygehusvæsen i Danmark, men dermed sagt, at der mangler henvisninger til alternative behandlingsformer. Rigtig mange mennesker, der igennem flere år, er blevet medicineret mod en sygdom finder pludselig ud af, at deres smerter lindres betydeligt eller fuldstændig forsvinder ved hjælp af forskellige alternative behandlingsformer. Der findes mange forskellige former for alternative behandlingsformer, og en af dem er akupunktur i Odense.

 

Akupunktur som smertelindrende behandling

Der findes mange mennesker, som kan bekræfte at akupunkturen har haft en fantastisk virkning på deres smerter. Årsagen til, at akupunktur på fyn virker er fordi, at de tynde nåle som placeres rundt om på kroppen, bliver placeret på helt specielle arkupunkturpunkter som der har forbindelse med forskellige legemsdele eller organer.

 

Når man rammer disse akupunkturpunkter udløser man, ifølge den vestlige opfattelse, frigivelse af endorfiner og stimulans af nerver. Ifølge den Kinesiske opfattelse, så styrker man sammenhængen mellem psyken og kroppen, ved at gendanne det de kalder Qi, Qi betyder at man finder balancen mellem krop og psyke hos det enkelte menneske.    

Uanset om du vælger at stole på, at akupunkturen kan hjælpe dig ud af dine smerter, så er det blevet en mere og mere anerkendt behandlingsform.

 

En af disse årsager er, at akupunkturen er blevet udført på dyr, som med helt tydelige resultater var i bedring efter et par behandlinger. Så akupunktur er ikke noget hokus pokus, og det er heller ikke en behandlingsform der kun virker hvis du tror på det. Smertelindringen ved brug af akupunktur, er altså dermed påvist at have en effekt, selv på dyr, som ikke forstår, at behandlingen er noget de skal tro på.

 

Der findes mange forskellige behandlere, dermed findes der mange forskellige måder at behandle på. Inden for akupunkturen finder utallige af systemer man kan arbejde i, og disse har alle hver sin funktion i forhold til hvilke problemstillinger de kan afhjælpe.

 

Ravn Akupunktur
Wichmandsgade 11, 1. Sal
5000 Odense C.
40 16 02 14