Det kan behandling med Body SDS hjælpe dig med

Behandling med Body SDS

Behandling med Body SDS er stigende i popularitet, og alle lige fra atleter til skuespillere synes at anbefale denne danske behandlingsmetode. Men hvad kan Body SDS helt præcist gøre for dig, din krop og dit generelle velvære? Hvis du overvejer en behandling med det populære Body SDS i Valby eller omegn, kan du med fordel læse med nedenfor, hvor du forhåbentligt vil blive klogere på, hvilke fordele Body SDS kan have for lige netop dig og din sundhed.

Hvad er Body SDS?

Body SDS er et danskudviklet behandlings- og træningssystem, der har fokus på kropsterapi, sundhed, selvudvikling samt fysisk og psykisk velvære. Behandlingen behandler og forebygger de skavanker, der naturligt opstår for det moderne menneske, ud fra tesen om, at krop, sind og sjæl hænger sammen. En Body SDS-behandling består af en række specielle massageteknikker, zoneterapi, pulsering, indføling og let ledfrigørelse. De forskellige metoder spiller sammen ved at øge blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket sætter gang i kroppens selvhelbredende funktioner. Under behandlingen søges der at arbejde med fysiske såvel som psykiske/følelsesmæssige laster i en helhedsbehandling, så du både får boostet dit fysiske og mentale velvære.

Der er sjældent to Body SDS-behandlinger, der er helt ens. Behandlingen vil være stærkt individualiseret med udgangspunkt i klientens behov og ønsker. Du er altså sikret en behandling, der fokuserer udelukkende på dit problem eller fokuspunkt.

Hvad kan jeg få ud af behandlingen?

Body SDS er specielt designet med det moderne menneske for øje. De fleste af os lever et liv med høje forventinger, uopnåelige idealer, samt stress og bekymringer, og det er vores kroppe, der betaler prisen. Behandlingen kan hjælpe dig med at komme det pres og den modløshed til livs, der normalt affødes af det moderne og hektisk liv. Du vil med Body SDS få forøget energi samt en forøget præstationsevne.

Body SDS-behandling kan også hjælpe dig med alt lige fra behandling af kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og en stærk psyke. Af konkrete lidelser er det dokumenteret, at Body SDS blandt andet har en positiv virkning på:

  • Spændingshovedpine
  • Kroniske infektioner
  • Stress og angst
  • Depression
  • Gigt
  • Amnesi
  • Tennisalbue og musearm
  • Hud- og fordøjelsesproblemer
  • Allergi
  • Astma

Der er altså en lang række fordele forbundet med den populære behandlingsform. Skulle du have lyst til at prøve en behandling med Body SDS er der efterhånden mange terapeuter, der tilbyder behandling med Body SDS. Så leder du efter en Body SDS-behandling på Frederiksberg eller andre steder i København, vil du let kunne finde en kompetent terapeut, der kan hjælpe dig med at maksimere dit fysiske og psykiske velvære.

BODY SDS TERAPEUT
Pernille Engelsbak
Solrød Strandvej 61
2680 Solrød Strand
40 37 65 52