Det kan en fysioterapeut hjælpe med

Fysioterapi

Gennem livet oplever stort set alle personer problemer med deres krop hvad angår bevægeapparatet. Overanstrengelse og fejlstillinger i kroppen er de helt store årsager til, at der opstår smerter i muskler, led og sener. Smerten er typisk ikke kun lokaliseret der, hvor selve overanstrengelsen eller fejlstillingen er, da disse overanstrengelser og fejlstillinger gør, at kroppen kompenserer, så andre steder i kroppen også bliver påvirket på negativ vis. Denne onde cirkel skal stoppes, og du kan eksempelvis slippe af med dine smerter og komme ud af din onde cirkel, hvis du kontakter en kompetent fysioterapeut fra Ballerup, som har stor erfaring med at behandle smerter i led, muskler og sener.

Sådan gavner fysioterapi din krop

En fysioterapeut er i stand til få din krop til at rekrreeere hurtigere end almindeligt ved at behandle de områder i din krop, som døjer med generelle smerter eller smerter under og efter fysisk aktivitet. Med fysioterapi er din krop derfor i stand til at komme sig oven på diverse skader og overanstrengelser uden at der er behov for operationer, da de masserende bevægelser får aktiveret din krop til at komme sig af sig selv. Dette angår både de direkte skader samt de andre områder i kroppen, som på negativ vis kan være påvirket af den overanstrengelse eller fejlstilling, hvor smerten udspringer fra.

Nogle problemer er aldersbetingende, mens andre problemer kan opstå for personer i alle aldre. Uanset alder og typen af problem er det en god idé at få en fysioterapeut til at undersøge din krop samt behandle dine problemer. Fysioterapi har samtidigt en forebyggende effekt, så det er muligt at mindske risikoen for, at det samme problem og andre problemer opstår igen, da din krop vil fungere bedre og bedre efter hvert besøg hos fysioterapeuten. Antallet af behandlinger varierer fra personen til person, og planlægges i samarbejde med din fysioterapeut, så behandlingerne passer ind i din hverdag.

Få et kombineret behandlingsforløb

Der er altid mange gode råd, når skaden rammer. De rette øvelser hjælper din krop til at rekreere hurtigere, men for mange øvelser eller forkerte øvelser har den modsatte effekt. Du kan sikre dig, at du udelukkende laver de korrekte øvelser, hvis du bliver tilknyttet en træningsfokuseret fysioterapeut ved Gladsaxe, som kombinerer de fysioterapeutiske behandlinger med et individuelt tilrettelagt træningsprogram til dig. Træningen kan foregå derhjemme, med hjælp fra fysioterapeuten eller til holdtræning. Din træning vil få dig smertefri hurtigere, samt gøre din krop endnu stærkere til at modstå kommende skader.

Fysioterapien
Centrumgaden 1
2750 Ballerup
44653618