Det kan zoneterapi hjælpe dig med

zoneterapi

Oplever du ofte hovedpine, døjer du med ledsmerter, eller oplever du andre former for smerter og spændinger i kroppen? Så er det meget muligt at virkningsfuld zoneterapi fra Amager kan hjælpe netop dig af med dine problemer.

Fokus fra ét område til hele kroppen

Smerter i kroppen kommer ofte til udtryk et specifikt sted i kroppen, som blandt andet i form af smerter i lænden. Lændeproblemer er et typisk eksempel på et problem, som mange voksne oplever med alderen. Lænden kan være særligt udsat ved fysisk arbejde, hvor der opstår smerter på grund af belastning, men lænden kan også medføre smerter, der skyldes ubalance i kroppen. En ubalanceret krop vil have områder, som kompenserer for andre områder med mangel på funktionalitet, hvor lænden ofte bliver syndebukken. I tilfælde af lændesmerter vælger mange personer at få undersøgt og behandlet selve lænden for at opnå smertelindring, men smerten vil med stor sandsynliglighed hurtigt opstå igen, da selve problemet typisk udspringer fra et andet område i kroppen. Med zoneterapi er det fokus på at skabe balance i hele kroppen, hvor kroppen igen bliver afbalanceret, så der ikke er nogle af kroppens led, muskler og knogler, som lider under for områder med manglende funktionalitet.

Zoneterapi af hele kroppen

Ved et behandlingsforløb med zoneterapi gennemgår hele din krop en afbalancering med henblik på, at du kan blive fri for dine smerter samt få fjernet årsagen til smerterne. Gennem tryk og massage af fødderne er det med zoneterapi muligt at aktivere din krop til at helbrede dine forskellige problemer. Zoneterapi behandler derfor ikke kun direkte dine problemer, men angriber også indirekte problemerne ved at påvirke din egen krop til skånsomt at selvhelbrede de områder i kroppen, som har behov for det. Det er på den måde muligt både at behandle de specifikke problemer, men også behandle de ubalancerede områder, som du ikke vidste var et problem.

Zoneterapi kan bruges til både behandling og forebyggelse af din krops problemer, da zoneterapiens metode kan forebygge mod begyndende problemer i din krop allerede inden, at problemerne medfører smerte og ubehag. Trykkene fra massagen vil også aktivere affaldsstofferne til at blive udskilt fra din krop hurtigere, så din krop hurtigt fungerer bedre. Med zoneterapi opnår du derfor på kort tid en krop i balance, hvilket fører flere fordele med sig, som du både kan få glæde af her og nu samt på længere sigt.

Forbedret velvære for krop og sjæl

Den store sammenhæng mellem fysisk og psykisk sundhed er også på spil i zoneterapi. Derfor vil de fysiske forbedringer i kroppen føre til velvære for både krop og sjæl. Zoneterapi kan på den måde også bruges til at behandle psykiske problemer såsom stress, som også fysisk set påvirker kroppen. Den onde cirkel skal brydes, hvilket zoneterapi er i stand til. Du gør derfor dig selv en stor tjeneste ved at modtage velværsskabende zoneterapi på Amager, hvor du kan få hjælp til at gendanne balancen i både din krop og i din sjæl.

Rest-room by Norling

Klitrose Alle 26

2770 Kastrup

71 70 79 59