Hvad kan Body SDS behandling hjælpe på?

body-sds-behandling-hjaelper

Body SDS er en alternativ behandlingsform med fokus på kropsterapi. Body SDS behandling foregår ved, at man ligger på en briks med et tæppe over sig, mens terapeuten eller behandleren bearbejder kroppen, område efter område. Behandlingen er en blanding af massage, som går dybere end sædvanligt, samt manipulation af og tryk på forskellige zoner i kroppen. Enhver behandling starter altid med en lille samtale med behandleren om, hvordan kroppen har det, om der er tegn på bedring eller der måske er dele af kroppen, der stadig har problemer. Under behandlinger vil man som regel ikke have andet end trusser eller underbukser og evt. en undertrøje eller bh på. Jo mindre tøj man har på, jo nemmere vil behandleren have ved at manipulere de forskellige punkter på kroppen, og behandlingen vil have større effekt. Inklusiv afklædning og påklædning vil behandlingen som regel tage 50 til 55 minutter i alt. Behandleren bør altid være autoriseret.

Behandling af krop og psyke

I Body SDS behandling handler det om at bearbejde både psyke og krop ud fra filosofien om, at disse hænger sammen. Derfor kan for eksempel stress, angst eller depression give fysiske problemer, som det er vigtigt at behandle. Af den grund vil Body SDS behandlere som regel tale med én undervejs i behandlingen, for på den måde at løsne både psykiske og fysiske spændinger på samme tid. Behandlingen består i de fleste tilfælde af en pulserende og trykkende form for massage, der på én gang afspænder og blødgører kroppens led og muskler, så blodgennemstrømningen bliver øget i hele kroppen. Denne behandling øger udskillelse af affaldsstoffer, ligesom den giver næring til kroppens celler. Behandleren skifter mellem hårde og bløde tryk, alt efter den enkelte patients situation og behov.

Helt generelt handler Body SDS og at frigøre kroppens led fra tidligere spændinger, at ’låse kroppen op’ og øge det naturlige flow i kroppen. Undervejs i behandlingen arbejdes der med at bruge åndedrættet til at hjælpe med at løsne kroppens led og muskler, og behandleren vil derfor gentagne gange instruere patienten i at bruge åndedrættet. På den måde er patienten på sin vis medspiller i behandlingen frem for blot at være passiv, som det så ofte forekommer ved almindelig massage. I løbet af og efter behandlingen vil man som patient ofte opleve en dyb indre ro og større velvære, fordi både krop og psyke får løsnet gamle spændinger og får hjælp til at slappe af. Derved vil man ofte også mærke et større overskud efterfølgende.

Det hjælper Body SDS med

Behandlingen bruges ofte til at afhjælpe problemer med bevægelsesapparatet, ligesom den kan hjælpe ved problemer med smerter og spændinger i skulder, ryg og nakke samt fordøjelsesproblemer, gigt, allergi eller astma og eksem. Du kan finde en del behandlere især i København, ligesom der findes dygtige udøvere af Body SDS på Frederiksberg.

Stabil Krop

Gammel Kongevej 143 St.

1850 Frederiksberg C

26 36 98 86