Sådan undgår du skader

Din krop kan få skader af mange årsager, hvoraf arbejdsrelaterede er blandt de skader, som flest danskere døjer med i dag. Dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde og et stresset miljø er eksempler på arbejdssituationer, som bringer skader og spændinger med sig. Uanset hvilken type af skade du døjer med, så bør du vide, at det heldigvis at muligt at undgå disse skader ved at forebygge mod dette på forskellig vis.

Det kan du selv gøre for at undgå arbejdsskader

For at forhindre skader skal du være klar over hvilke faktorer, som kan udløse skader for dig i din hverdag. Det varierer derfor fra job til job hvilke arbejdsstillinger, som er faretruende for dig. En god huskeregel er, at det er de stillinger, som du gang på gang udsætter din krop for, der typisk udløser skader på grund af længerevarende slid. Det er altid en god idé at bryde denne arbejdsstilling jævnligt, hvor du eksempelvis rejser dig op og bevæger dine arme og ben for at lindre spændingen fra arbejdsstillingen.

Få professionel hjælp til at undgå arbejdsskader

Du er ikke kun selv ansvarlig for at undgå arbejdsskader, hvis du vælger at få hjælp til dette fra professionelle behandlere. Du kan blandt andet få hjælp fra en professionel fysioterapeut fra Ry, som kan hjælpe dig med at forebygge og behandle arbejdsrelaterede skader samt andre typer af skader. Her vil du kunne få hjælp til at få løsnet og styrket de områder af kroppen, som du overbelaster. Det er også muligt for den dygtige fysioterapeut at forudse områder, hvor der er høj risiko for udvikling af skader på længere sigt. De fysioterapeutiske behandlinger kan derfor fjerne overbelastninger, så du i høj grad mindsker risikoen for at udvikle arbejdsskader.

Få massage mod arbejdsskader

Fysioterapi er ikke det eneste, som kanhjælpe dig til at undgå arbejdsrelaterede skader så vel som andre skader. Massage har også særlig gavnlig effekt i forhold til at lindre spændinger og overbelastninger. Af den grund vælger mange arbejdspladser at tilbyde skadelindrende massage fra Brædstrup, hvor dygtigere massører kan hjælpe virksomhedens medarbejdere til at undgå skader fra diverse arbejdsstillinger.

arbejdsskade

En løsning til alle typer skader

Det er naturligvis ikke kun arbejdsrelaterede skader, som kan forebygges og behandles gennem fysioterapi og massage. Sportsudøvere har i høj grad også glæde for dette, da de netop også i er højrisiko for at udvikle skader på grund overbelastning fra sporten. Fysioterapi, massage samt andre typer af behandlinger inden for dette område kan derfor hjælpe dig og alle andre med at undgå den type af skader, som særligt din krop er i risiko for at få.

Brædstrup Klinik for Fysioterapi
Søgade 52B
8740 Brædstrup
75 75 30 77