Ser du ikke længere ud, som du føler dig indeni?

Ansigtsløft

Det er ikke kun gavnligt for udseendet at se mere oplagt og frisk ud, men det kan også have en stor betydning for selvtilliden og livskvaliteten.

Hvad generer?

Det er for det første vigtigt at få overblik over, hvad det er, som generer. Det skal være for ens egen skyld, at der foretages behandlinger til at ændre udseendet, så der skal være fokus på netop de ting, som generer dig. Det kan for eksempel være rynker i ansigtet, løs hud på armene eller ar og modermærker på kroppen. Der kan også være andre generende aspekter, som blot ikke er tilfredsstillende nok. For at gavne både udseendet og velværen er der heldigvis adskillige metoder, som kan benyttes til at se mere oplagt og frisk ud.

Hvor meget skal der gøres?

Det store udvalg af behandlingsmetoder gør det muligt at udvælge den metode, som passer bedst til den individuelle situation. Her er det også vigtigt at overveje graden af indgreb. Der er altid forbundet en vis risiko i forbindelse med operationer, hvor bivirkninger også skal medtænkes. Med teknologiens udvikling er der dog heldigvis kommet mange nye metoder til, som ikke kræver et kirurgisk indgreb. Det er derfor ofte en god løsning at benytte de ikke-kirurgiske metoder, som er både effektive og skånsomme.

Hvad skal der gøres?

Når problemerne er klarlagt er det muligt at finde ud af, hvad der skal gøres. Det bør foretages gennem en samtale med professionelle behandlere, som kan planlægge de bedste metoder til den individuelle situation. Det er muligt at få hjælp til mange former for problemer, men at slippe af med følgende problemer kan især gavne livskvaliteten og selvtilliden:

Slap hud på armene:

Med alderen oplever mange personer slap hud under overarmene. Det slappe hud opstår med alderen, men også personer med vægttab kan have ekstra meget slap hud under armene, hvilket kan fjerne glæden fra vægttabet. I disse tilfælde anbefales et armløft, som kan foretages med laser. Laseren er i stand til at skabe en opstrammende effekt i huden, så huden på armene gradvist bliver strammere.

Pæn hud uden uregelmæssigheder:

Ansigtet viser først og fremmest de første aldringstegn, hvor det heldigvis er muligt at blive fri for rander og rynker under øjnene gennem blandt andet botox og restylane. Ar fra acne, solskader og andre uregelmæssigheder kan fjernes gennem laser, så ansigtet får et ansigtsløft. Også pigmentforandringer og modermærker er mulige at fjerne fra huden.

Slip af med de ekstra kilo:

Overvægt er en stor synder i forhold til mangel på selvtillid. Der bør altid motioneres og spises sundt for at slippe af med de ekstra kilo, men en fedtsugning kan skubbe processen i gang, så der opstår en motivation til at slippe af med de sidste ekstra kilo.

Dette er blot få af de mange problemer, som kan behandles let og simpelt. Det er blandt andet muligt at få hjælp til opstramninger af huden på kroppen og et fornyet ansigtsløft i København, så udseendet og livsglæden kan gå hånd i hånd.

 

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137