Body-Wrap-Slim – få udrenset kroppen

Detox wrap

Alle mennesker kan med fordel prøve en effektiv body wrap detox behandling. Den findes som alternativ behandling flere steder i Herning og Århus. Hvad er fordelen ved den spørger du måske?

Jo, der findes mange former for slankekure, men hvis din krop lider under en ophobning af affaldsstoofer, er det ikke nødvendigvis nok med hård træning og juicekur. Der skal andre midler til, og her kan en effektiv slanke- og detox behandling som body wrap hjælpe mange. Hvis du døjer med cellulite og overvægt og samtidig lider under atvære meget træt, sløv og mangler energi i hverdagen, kan det være på grund af ophobede gift- og affaldsstoffer i kroppen. Hvis kroppen er i ubalance på grund af dette, har den brug for hjælp til at komme sig og begynde at fungere optimalt igen. Det kan en body wrap detox hjælpe med.

Hvis du har tendens til ikke at prioritere dig selv nok, kan en body wrap være en behagelig og effektiv hjælp til dig og din krop.

Hvilke fordele har body wrap detox?

  • Behandlingen går i dybden og frigiver derfor affaldsstoffer, også selvom de ligger under hudens overflade.
  • En afgiftning vil betyde, at du føler dig bedre tilpas i hverdag og får mere energi.
  • Resultaterne er som regel varige, så du vil efterfølgende have glæde af en sundere, slankere krop.
  • Som følge af behandlingen vil din krop bagefter have nemmere ved at afgifte sig selv, så du ikke får samme problem senere hen.

Alt i alt vil en detox kur med body wrap hjælpe til at genskabe kroppens balance. På den måde får du en generel følelse af velvære og mere energi i det daglige.

Sådan fungerer det body wrap

Body wrap detox behandling er så effektiv, fordi den går i dybden, når der skal fjernes ophobede affaldsstoffer og væskedepoter i din krop. Behandlingen vil også øge kroppens blodcirkulation ved samme lejlighed, hvilket giver dig øget fedtforbrænding. Det betyder ikke blot, at du slanker dig under behandlinger, men også at kroppen ved egen kraft begynder at reducere cellulite.

Fokus er på at afgifte lymfesystemet, derfor kan du allerede efter et par behandlinger opdage, at du faktisk har tabt dig. Dit lymfesystem bliver nemlig aktiveret under behandlingen, så det igen fungerer optimalt.

Sådan opleves behandlingen

Body wrap opleves generelt som en meget behagelig oplevelse. Det skyldes, at du undervejs pakkes ind i bløde, infrarøde varmetæpper, hvor du bare kan ligge og slappe af, mens dit system begynder at blive aktiveret. Du kan derfor bare ligge og tage imod, mens du bliver slankere og forbrænder fedt.

ViaVitam Herning
Frøskovparken 61
7400 Herning
20 58 00 05