Få motivation til træning med en personlig træner

Personlig træner

Vil du tabe dig? Komme i form? Eller har du skader og skavanker, som du gerne vil slippe af med? Så er en personlig træner måske noget for dig. Mange forsøger at starte træning for sig selv, men har svært ved at holde motivationen og dropper det efter et kort, halvhjertet forsøg. Andre er bedre til at holde gejsten, men ved ikke, hvordan de skal træne for at få det bedste resultat. En personlig træner kan derfor gøre en stor forskel for, om din træning rent faktisk bliver til noget. En træner kan hjælpe dig med at holde gejsten oppe, kan motivere dig og holde dig til ilden. En personlig træner kan også sikre, at du træner rigtigt og på den mest effektive måde.

Få lagt et træningsprogram

Uanset hvad dit mål er med din træning, kan en personlig træner hjælpe dig med at få det meste ud af den. En træner kan ikke kun motivere dig og hjælpe dig til at yde din bedste indsats. En personlig træner kan også hjælpe dig frem ved at målrette din træning og vise dig, præcis hvor du bør sætte ind for at få det bedste resultat. Det kan typisk opnås ved at få lagt et træningsprogram med øvelser, der er målrettet din fysik. En professionel træner kan hjælpe dig ved at give dig et program, der fokuserer dels på det, du gerne vil opnå, og dels tager hensyn til eventuelle svagheder, skader eller skavanker. Du kan også få mere detaljeret rådgivning omkring hvordan du kan træne, så du får resultater uden at overanstrenge dig og få skader.

Analyse af din løbestil

Er du løber, gælder det om at optimere din løbestil og forhindre små skavanker i at udvikle sig til reelle skader. En personlig træner kan foretage en analyse af din løbestil og give råd og input til, hvordan du forbedrer dit løb, genoptræner i tilfælde af løbeskader og generelt optimerer dit løb. Det kræver som regel kun én session, hvor du hopper op på løbebåndet, for at få brugbare råd og inputs til at blive en bedre løber. Du kan også få lagt et træningsprogram og, hvis det er nødvendigt, få råd om, hvorvidt eventuelle løbeskader kan trænes væk. Ellers kan din træner henvise dig til en fysioterapeut. Der findes flere gode steder centre med både træning og fysioterapi i Lyngby og København. Søger du en personlig træner i Lyngby eller København er mulighederne også mange.

NF Cura og Sport
Jægersborgvej 66A
2800 Kgs. Lyngby
42 41 08 79