Frisure og hovedfacon

Frisure efter hovedform

Ens hovedfacon kan blive stærkt påvirket af ens frisure. Derfor kan det være helt grundlæggende at gå op i, hvordan man bliver klippet, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin hovedfacon. Ens hovedfacon kan man naturligvis ikke lave om på, men en dygtig frisør, som går op i sin faglighed vil altid starte med at tage et kig på din hovedfacon – og klippe dig efter denne. En erfaren og professionel frisør har en egenskab til at genkende forskellige hovedfaconer, og klippe derefter. Derfor kan det være helt grundlæggende, at få sig en god og faglig dygtig frisør, hvis ikke man har det i forvejen. Nedenfor beskriver vi, hvad en god frisør kan gøre for dig, og hvilke fordele dette kan have. Hvis du leder efter en professionel  frisør I københavn K – kan du med fordel søge efter en på internettet og kontakte en af disse. De har alle mange års erfaring, og går samtidig op i deres faglige håndværk. Hvis du er interesseret i at høre, hvad en god frisør kan gøre for dig kan du læse med nedenfor.

Rådgivning og erfaring

En dygtig frisør er karakteriseret af flere forskellige ting. Først og fremmest er det erfaringen, som betyder rigtig meget for, hvordan din frisure kommer til at se ud, når du er færdig hos frisøren. Den erfarne frisør har set mange forskellige hovedfaconer og hårtyper i sit liv, og derfor kan han eller hun altid være med til at rådgive dig på bedste mulige vis. Især, hvis frisøren har international erfaring kan det være en bonus, da denne vil have samlet mere information om hår og frisure.

Lyttende og nærværende

Desværre er der rigtig mange frisører, der har en bestemt måde at klippe deres kunder på, og derfor bliver der ikke lyttet til personlige præferencer. Dette er typisk for en frisør, som ikke går op i sin faglighed, og som måske heller ikke har så meget erfaring. Til gengæld vil en professionel og dygtig frisør altid være lyttende og nærværende, og på den måde skabe den bedst mulige frisure. Dette sker naturligvis i sammenspil med dine inputs, da det er dig, som bedst kender dit hår, og hvordan du vil have dit hår til at sidde. Prisen vil naturligvis være lidt højere hos en mere professionel frisør, men i den lange bane vil du faktisk spare penge. Det vil du fordi, at du ikke ville skulle klippes i længere tid, da dit hår vil gro ud på en mere naturlig måde. Hvis du søger efter et herreklip i København kan du med fordel tage til indre by, hvor mange af de bedste frisører i byen har deres saloner. Held og lykke.

PLATIN – hair by Iben & Marlene
Knabrostræde 1a
1210 København K
31 90 20 70