Sådan opnår du et varigt vægttab

Sund kost og vægttab

Flere og flere går op i at være sunde, spise sund mad og træne mere. Det er nærmest blevet en trend i vores kultur, og derfor er der mange der starter, men af forskellige årsager, holder de ikke ved. Med andre ord, så bliver det ikke en praksis, som man får indkorporeret i sin hverdag og som man fortsætter med over længere tid. Hvad enten det er på grund af manglende tid, motivation eller inspiration, så kan det være svært at holde sig selv oppe. Derfor kan det være fordelagtigt, at følge et online træningsprogram. Det er der flere og flere, der gør brug af, og det har vist sig at være meget effektivt. Nedenfor giver vi dig tre gode råd til, hvordan du opnår et varigt vægttab, kommer i form og får nye vaner. Er du interesseret? Så læs med her.

Lav en realistisk plan

Først og fremmest er det grundlæggende, at du laver en plan for din kost, din træning og din søvn, som er realistisk og målrettet. Rigtig mange laver planer for deres fremtid, som ikke er realistiske, og som de ender med at droppe efter et par uger. Det er vigtigt at vide, at kroppen skal vænne sig til alt nyt. Også til nye kostplaner, træningsprogrammer og søvnvaner. Derfor kan det tage op til 2-3 uger bare at vænne sin krop til at nye vaner og rutiner. Derfor er det også vigtigt, at du laver en plan, som du langsomt skal vænne dig til.

Få en personlig træner

I mange tilfælde kan det være fordelagtigt, at få sig en personlig træner, som kan hjælpe dig igennem processen. I starten vil der altid være mange spørgsmål og rigtig meget tvivl, så derfor kan det være en god idé, at have en fagperson, som kan hjælpe dig på vej, eller langt hen af vejen guide dig mod dine mål. Dig og din personlig træner kan sammen beslutte, hvordan processen skal være og, hvilke mål, der skal sættes. Han eller hun kan hjælpe dig med at lave et træningsprogram, en kostplan og sætte mål. En personlig træner kan være med til at motiverer dig, også selvom at der er dage, hvor det virker uoverskueligt og du har bare har lyst til at vende tilbage til dine gamle vaner og rutiner.

Vaner og rutiner

Når det kommer til at være sund og skabe varig sundhed, så handler det i høj grad om at få nye vaner og rutiner. Det kan være svært at vænne sig til at få nye praksisser, men lige så snart de er inkorporeret i din hverdag, så er der stor chance for, at de vil blive der. Blandt andet det, kan en personlig træner hjælpe dig med. Held og lykke.

Body Treatment
Esromgade 15, 3.
2200 København N
71 99 54 63